Informatii livrare

Produsele comandate de pe site-ul www.petproduct.ro pot fi livrate oriunde pe teritoriul Romaniei. La plasarea comenzii trebuie sa specificati adresa la care doriti sa vi se livreze produsele. Daca doriti, puteti alege o adresa de livrare diferita de adresa de facturare.


De asemenea, aveti doua optiuni pentru metoda de livrare a produselor: ele pot fi livrate cu flota proprie sau pot fi ridicate de dumneavoastra din depozitul Pet Product (Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 249, unitatea F5.1, Popesti Leordeni, Jud. Ilfovales in momentul plasarii comenzii. 


In cazul in care ati selectat ca optiune de livrare "Ridicata din depozitul Pet Product", puteti merge sa ridicati comanda din depozit doar dupa ce disponibilitatea produselor v-a fost confirmata telefonic de unul dintre operatorii nostri, intervalul orar de ridicare a produselor fiind 10:00 - 12:00, in a 2-a zi lucratoare de la momentul plasarii comenzii.


Atentie! Pe durata perioadei sarbatorilor de iarna, avand in vedere volumul de comenzi inregistrate pe site-ul www.petproduct.ro si programul firmelor de transport colaboratoare, termenul standard de livrare al comenzilor poate suferi modificari. 


Termenul de livrare de la lansarea comenzii este cuprins intre 24-48 h cu flota proprie.

Comanda minima trebuie sa fie in valoare de 500 Lei fara TVA, livrarea fiind GRATUITA cu flota proprie.


Orarul de livrari

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata si duminica: nu se fac livrari


In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii.