Despre noi

Pet Product este o companie de retail și distribuție, cu o istorie de peste 20 ani în piața românească de produse destinate animalelor de companie.

Ne propunem să fim partenerul preferat al clienților noștri având ca argumente:

·      Portofoliu cu branduri de notorietate și gama diversificată de produse;

·      Calitate superioară a produselor și stabilitate a gamei;

·      Acoperire națională și service level ridicat în satisfacerea comenzilor clienților;

·      Echipa care asigură activitate de consiliere, vânzare, mercantizare;

·      Livrare în timp util.

Astfel, partenerii noștri beneficiază de consultanță de specialitate în optimizarea afacerii, dar și de o aprovizionare cu produse de calitate necesare petshopului sau cabinetului pe care-l dețin.

Compania derulează o strategie de business ghidată de flexibilitate, ținând cont în permanență de trendurile pieței, seriozitate, profesionalism şi interes crescut în îndeplinirea cererii clienţilor.

Din dorința de a fi opțiunea numărul 1 pentru oameni și animalele lor, întreaga activitate se concentrează pe deviza “Clienți mulțumiți, animale fericite.”

Succesul societății se datorează unei echipe mari de oameni implicați și dedicați în a oferi produse si servicii de calitate clienților noștri, ghidându-se după cele 5 mari valori: IntegritateAtitudine constructivăResponsabilitateExcelențăBun simț.

Din respect pentru mediul înconjurător, Pet Product derulează acțiuni pentru protecția mediului prin tehnologia realizării produselor, dar și prin intermediul viitoarelor acțiuni special planificate.